Eger városa, a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány közreműködésével programot hirdet egri kreatív fiatalok számára

A program célja egri kötődésű kezdő vállalkozások beindításának támogatása, mentorálása, akik olyan versenyképes ötletekkel rendelkeznek, amelyek a nemzetközi piacon is megállják a helyüket.

eger

Részt vehetsz a programban, ha

 • elmúltál 17 éves
 • magyar állampolgár vagy,
 • és a vállalkozásodnak / ötletednek a program után lesz valamilyen egri kötődése

Hogyan jelentkezhetsz és mi történik, ha ezt megteszed

 • Töltsd ki a jelentkezési lapot, és ennek segítségével mutasd be az ötleted / a céged / az elképzelésed. (Jelentkezési határidő - Meghosszabbítva: 2016. január 05. - A jelentkezés lezárult.)
 • A kitöltött, aláírt, beszkennelt jelentkezési lapot küldd el az info@hmvta.hu
 • Előnyt jelent, amennyiben az ötleted újszerű, legyen egri kötődése, de bírjon nemzetközi potenciállal, és legyen jövedelemtermelő.
 • Több ötlettel is lehet jelentkezni, de egy jelentkező maximum 3 ötlettel nevezhet. A lényeg, hogy minden koncepció megfeleljen a program kritériumainak.
 • Nincsenek preferált iparágak. Hiszünk abban, hogy az innováció nem csupán az infokommunikációs iparágban létezik. Ha kreatív vagy, van jó ötleted, csatlakozhatsz a programhoz!
 • Tüntess fel minden olyan információt, ami segít megismerni a koncepciót. Csatolhatsz kiegészítő dokumentumokat is. Minél részletesebb az anyag amit beküldesz, annál jobb, ugyanis a program további részébe csak akkor kerülsz be, ha a visszaküldött anyagaid alapján az ötletet életképesnek találjuk. Jó, ha minél pontosabban megértjük, hogy miről szól az ötleted. Erről a beadási határidőt követő 60 napon belül értesítünk.
 • Ha a projektben látunk fantáziát, bekerülhetsz a végső megmérettetést megelőző felkészítő programba. Az elbírálás szubjektív, hiszen nincsenek megkötések a projektek jellegével kapcsolatban.
 • Ha itt is meggyőzöl minket, részt vehetsz a PITCH versenyen. Amennyiben ott is remekül szerepelsz és bekerülsz az 5 nyertes közé, akkor folytatjuk a közös munkát, bekerülsz a mentor-programba és további nyeremények is várhatnak rád.

Meddig és hol jelentkezhetsz

A jelentkezési lapok visszaküldésének határideje: 2015. december 07.

Meghosszabbítva 2016 január 5-ig!

A jelentkezés lezárult.

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a verseny jelentkezési határidejét. Többen jeleztétek, hogy az év végi hajrá lecsengése után, az ünnepek alatt lenne időtök elmélyülni a tervekben. Így az a döntés született, hogy a felkészülési időt kiterjesztjük és január 5-éig várjuk a jelentkezési lapokat.

Jelentkezési lap letöltése Részvételi feltételek letöltése

Minden jelentkezésre e-mailben visszaigazolást küldünk és a jelentkezési határidőt követő 60 napon belül a kiválasztásról értesítünk. (Bizonyosodj meg róla, hogy helyesen adtad meg az e-mail címedet a jelentkezési lapon.)

Amit még jó, ha tudsz

 • Bármilyen anyagot készítesz, az a tiéd marad, mi legfeljebb segítünk, hogy megvalósítsd!
 • Akik értékelnek, azok szakértők, cégvezetők, befektetők és üzleti tanácsadók

Célunk, hogy mindenki, aki belép a programba gyarapodjon tudásban, ismeretanyagban, hogy minél több életképes ötlet megvalósuljon, a versenyzők elsajátítsák a szükséges kompetenciákat és hosszú távon akár önállóan is működtetni tudják a vállalkozásukat.

A mentorálásról

Különböző szakértőkből álló mentor csapatot rendelünk a vállalkozásod mellé, akikkel szorosan együtt dolgozhatsz, tehát a mindennapi ügymenetben is segítenek majd. A csapat összetétele attól függ, hogy mire van szükséged: lesznek benne jogi tanácsadók, könyvelők és a tevékenységi körnek megfelelő iparágban jártas tapasztalt üzletemberek, és természetesen rendszeres kapcsolatod lesz az Alapítvány munkatársaival is.

 

Nincs veszítenivalód.

 

Mit nyerhetsz?

Lehetőséget, hogy bemutatkozz, összemérd tudásod másokkal, és ha ügyes vagy és az ötleted életképes, akkor egy mentorálási folyamat végén megvalósítsd azt.

 

Legyél Te Eger új csillaga!

A Startup Eger programot Eger Önkormányzata indította el a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány közreműködésével.

A program során részt vesznek a szakmai munkában a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítvány munkatársai és a Ground Innovation Group csapata is, akik az Egerben tervezett közösségi tér kialakításában is együttműködő partnereink lesznek.